Spoštovani obiskovalci spletne strani.

Želim vam, da bi preživeli mirne praznike, da bi se v teh dneh vsak od vas uspel ustaviti v vsej naglici, ki jo imate in se uspeli naravnati na stvari, ki so najpomembnejše in zaradi katerih živimo. Včasih življenje potuje mimo nas kot nek vlak in marsikdo ima občutek, da nanj nima vpliva. A temu ni tako. Mi vsi smo tisti, ki dajemo dogodkom okoli nas smisel. Mi smo tisti, ki živimo vsak svoje življenje. Božični čas je za vse nas predvsem opomnik, da je nekaj v tem življenju najpomebnejše od vsega, je praznik rojstva, je praznik družine, tiste najpomembnejše celice, ki je dandanes tolikokrat v tempu življenja zapostavljena. “Imeti rad, imeti bližino, biti ljubljen, ljubiti…” – to je smisel Božiča.

Želim vam, da bi vse to doživeli v krogu svojih najbljižjih. To je energija, ki nas potem drži pokonci v težkih trenutkih in predstavlja uteho, ko nam kaj spodleti ali pa nas doleti kaj nepredvidljivega.

V novem letu pa seveda vse dobro in predvsem obilo poguma, odločnosti in vztrajnosti. Leto, ki je pred nami, bo definitivno zahtevno, a prepričan sem, da s trudom, vsak na svojem področju uspemo.

Srečno…

Peter Pirc, ravnatelj