Učenci in učiteljice 1. razredov sporočajo, da so srečno prispeli v Osilnico.

1. dan

Zjutraj smo privijugali do zelene Osilnice. Po urejanju sob in kosilu, smo odšli v gozd do jelenčkov in srn, jih hranili s kruhom, si na travniku ogledovalo rastline in spoznavali kraj Osilnico. Veliko smo se igrali v hišici s toboganom. Zdaj se odpravljamo k taborniškemu ognju, potem pa na zaslužen počitek. Imamo se super!

2. dan

Za nami je še en sončen dan poln zabavnih aktivnosti: streljali smo z lokom, se peljali po kolesarskem poligonu, spoznali zdravilne rastline, igrali nogomet, balinali, hranili in krtačili konja, jedli slastne kifeljčke, ki jih je spekla Mašina babi…Dneva pa še ni konec, saj se veselimo večerne zabave s plesom in glasbo. Skratka uživamo!

3. dan
Ker je bil dan pred današnjim poln športnih dejavnosti in večerne plesne glasbe, smo kar dolgo spali. Po zajtrku je sledil lov na skriti zaklad. Vsaka skupina je dobila zemljevid z označenimi točkami, pri katerih je bil list z vprašanji, na katera smo odgovarjali. Po lovu, je sledilo igranje v hišici s toboganom in kosilo. Po kosilu smo se poslovili od vodnikov in odvijugali proti Kočevju. Bilo je zanimivo, poučno, zabavno, veselo. Slike pa povedo še kaj več…

 

Dostopnost