V sredo, 22.3.2017, se je ekipa OŠ Zbora odposlancev Kočevje v četrtfinalu oddaje Male sive celice pomerila z ekipo OŠ Ptuj.
Luka Južnič, Žiga Murn Lindič in David Stevanić so se borili do konca, a naleteli na praktično nezmotljive nasprotnike. Premagati nekoga, ki dobi vse točke, pač ne gre. Učenci OŠ Ptuj so se tako zasluženo uvrstili v polfinale.
Naša ekipa pa … uvrstitev med 8 najboljših v Sloveniji je izjemen dosežek. Najprej so se na predtekmovanju po pisnem testu uvrstili na TV del. Po zmagi nad OŠ Pivka so prišli v 1/8 finala. Sledilo je srečanje proti Domžalam, kjer so z odlično predstavo prišli v ¼ finala in nato morali priznati premoč učencem s Ptuja.
Nekaj vtisov s snemanja lahko vidite na spodnjih slikah, celotno oddajo pa si lahko ogledate v soboto, 6.5.2017, ob 9.20 uri, na SLO 1.
Navijačem hvala, saj so s korektnim in bučnim navijanjem nudili podporo tekmovalcem in zgledno zastopali našo šolo v širšem okolju.
Luka, Žiga in David – ponosen sem na vas, saj ste poleg znanja in truda pokazali izreden odnos. Prepričan sem, da vam bo na tak način tudi naprej v življenju uspelo veliko!

Še enkrat čestitke vsem!

Mentor: Peter Gradišar

Dostopnost