Spoštovani starši!

Obveščamo vas, do bo Območno združenje Rdečega križa Kočevje tudi v letošnjem letu organiziralo poletno zdravstveno letovanje otrok in šolarjev iz Kočevja, Kostela in Osilnice.

7 dnevno letovanje bo organizirano v RKS MZL Debeli rtič, v terminu:

od 27.07. do 03.08.2017 – za 68 otrok

Letovanje je namenjeno otrokom in šolarjem, ki so bili v preteklem letu hospitalizirani ali pogosteje bolni (pogosta prehladna obolenja in vnetja, bronhitisi, astme, kožna obolenja, poškodbe…) v starosti od 5. do dopolnjenega 19. leta starosti.

Prispevek staršev za 7-dnevno letovanje v letu 2017 znaša 50,00 EUR in se plača pred odhodom. V kolikor starši izkažejo socialno ogroženost družine, bodo oproščeni plačila.

Cena vključuje prevoz, varstvo, nezgodno zavarovanje, nastanitev, polni penzion, organizacijo družabnih in športnih aktivnosti.

V kolikor želite, da se vaš otrok udeleži tovrstnega letovanja, se o možnostih posvetujte z otrokovim osebnim zdravnikom, ki vam izpolni prijavnico, s tem pa otroka prijavite v pisarni OZRK Kočevje, Ljubljanska cesta 7, ob pon.,sred.,pet. od 8-12 ure oz. pokličite na tel. 8930 610, gsm 031 631 950.
Prijave bomo sprejemali do zasedbe prostih mest.

Lep pozdrav.

OZ RK Kočevje:
Alenka Bunderla

Dostopnost