3.dan
Prebudili smo se v lep sončen dan. Zopet smo ga preživeli zabavno in delovno. Veliko smo plavali, se spuščali po toboganih, bili na sprehodu, kjer smo dobili novo prijateljico – prijazno mucko. Večer smo zaključili s pižama party. Jutri še malo v bazen, potem pa nas bo odpihnilo proti domu.

2.dan
Današnji dan smo začeli športno s kratkim sprehodom po zajtrku. Nato smo plavali pod vodo in nad vodo ter uživali na vodnih igralih. Po kosilu smo odšli v indijansko vas, kjer bi bili indijanci brez šotorov. Pred odhodom v bazen pa smo bili še v planetariju, kjer smo pobliže videli vesolje.
Imamo se lepo, vreme je super, zvečer pa jih čaka presenečenje. Slike bodo povedale vse.

1-dan
Današnje jutro je bilo nekaj posebnega za nas tretješolce iz dveh razlogov. Prvi razlog je bil naš odhod v Čateške toplice na plavalni tečaj. In drug razlog so bile izjemne vremenske razmere, ki so nam hotele zagosti naše doživetje. Vendar mi se ne damo in smo čakali na izboljšanje v športni dvorani. Po dobri uri pa smo veseli odpotovali proti našemu cilju.
Za nami je že dobro kosilo, testiranje našega znanja in razdelitev v skupine po naših zmožnostih. Kako smo vse to do sedaj doživeli, pa povedo naše slike. Se javimo še zvečer.

Dostopnost