1) OBVESTILO ZA STARŠE UČENCEV 1. RAZREDA

V torek, 1. 9. 2020, bo sprejem prvošolčkov s kulturnim programom potekal v šolski telovadnici, na Reški cesti 3, po naslednjem urniku:

  • ob 8:30 bo sprejem za učence 1. A
  • ob 9:30 bo sprejem za učence 1. C
  • ob 10:30 bo sprejem za učence 1. B

Po kulturnem programu bodo odšli učenci v spremstvu učiteljic v matične učilnice. Starši pridete po učence pred glavni vhod šole po sledečem urniku:

  • učenci 1. A ob 10:00
  • učenci 1. C ob 11:00
  • učenci 1. B ob 12:00

2) OBVESTILO ZA UČENCE 2.–9. RAZREDA

Učenci pridejo k pouku ob 7:45 uri. Prvo in drugo uro imajo pri svojih razrednikih razredno uro, na kateri bodo dobili vse pomembne informacije o poteku pouka v novem šolskem letu in vsa potrebna navodila ter priporočila glede obnašanja in bivanja v šolskih stavbah zaradi nove koronavirusne bolezni.

Učenci razredne stopnje (od 1. do 5. razreda) vstopajo v šolo skozi glavni vhod posamično, si razkužijo roke in gredo v spremstvu učiteljic oz. javnih delavcev v matično učilnico.

Učenci predmetne stopnje naredijo enako, a morajo ob vstopu do matične učilnice nositi zaščitno masko (kirurška, buf, šal…).

Starši v stavbo ne vstopate. Učenci bodo razporejeni po oddelkih v točno določene učilnice. Po končanem pouku ali OPB-ju boste učence prevzeli na vhodu, kjer vam bodo zopet naše delavke pripeljale otroke.

Od 9:45 do 12:10 bo potekal pouk po urniku. S seboj naj učenci prinesejo copate in potrebščine po torkovem urniku.

Starši učencev 4. in 8. razreda boste v petek, 28. 8. 2020, s strani razrednika obveščeni, v katerem oddelku bo vaš učenec. Letos ne bo na vpogled obvestil na oglasni deski, saj neorganizirano vstopanje v šolo ni dovoljeno.

Učenci 2., 3., 5., 6., 7. in 9. razreda pa bodo nadaljevali delo v oddelku lanskega leta.

Urniki bodo v petek, 28. 8. 2020, objavljeni na spletni strani šole.
Seznam razrednikov v šolskem letu 2020 / 2021 bo od petka, 28. 8. 2020, objavljen na spletni strani šole.

3) DODATNO OBVESTILO za učence 2. in 3. razreda

Učenci naj prinesejo VSE šolske potrebščine razen potrebščin za likovno umetnost. Zvezki naj bodo oviti in podpisani na naslovni strani (ime, priimek). Podpisane naj bodo tudi ostale šolske potrebščine (škarje, barvice, šilček …). Športna oprema naj bo v podpisani platneni vrečki. Šolski copati naj bodo nedrseči.
Delovne zvezke in berila bodo učenci dobili v šoli prvi šolski dan in jih bodo odnesli domov, da jih podpišete in zavijete. Naslednji dan pa jih prinesejo nazaj. Škatlo, v kateri bodo prinesli delovne zvezke, uporabite za likovne potrebščine in v njej naj jih prinesejo v šolo.

4) PREHRANA
Prvi šolski dan bodo učenci imeli samo malico. Učenci, ki gredo v OPB, bodo imeli tam na voljo sadje in pekovsko pecivo.

5) JUTRANJE VARSTVO IN PODALJŠANO BIVANJE
Prvi šolski dan bo jutranje varstvo za učence 2. in 3. razreda od 7:00 dalje v eni izmed učilnic 2. in 3. razreda. Tudi podaljšano bivanje bo. Seznami učencev za podaljšano bivanje bodo obešeni na vratih učilnic in učiteljice bodo poskrbele za prevzem učencev po oddelkih.

Vodstvo šole

Dostopnost