Spoštovani starši…

najprej vam še po tej poti želim vse dobro v letu 2022, katerega list smo nedavno odprli… Naj vam leto prinese vsaj kakšno skrito željo, predvsem pa naj vam postreže z zdravjenm in razumevanjem…

Jutri se spet po počitnicah začenja šola. Veljajo vsa pravila, ki so jih otroci že vajeni, prav pa je, da z najmlajšimi vse ponovite. 

1. V šolo prihajajo učenci pravočasno (predvsem predmetna stopnja med 7:30 in 7:40, da se pred začetkom pouka še pravočasno samotestirajo).

2. Samotestiranje poteka še vedno PON, SRE in PET. Prosim vas, da otrokom v torbice pripravite teste za samotestiranje.

Če je kateri od otrok prebolel Covid 19 v tem času, mu pripravite ustrezno potrdilo, ki ga odda razredničarki in samotestiranje zanj ne bo potrebno. Enako velja, če ste se v tem obdobju odločili za cepljenje svojega otroka.

3. V šoli morajo vsi učenci nujno ves čas nositi zaščitno masko.

4. Jutri boste vsi starši prvega triletja (1. do 3. razred) klicani s strani učiteljic podaljšanega bivanja (OPB), da prihajate po otroke ob uri, ki ste jo zapisali na začetku leta oz. ob uri, ki jo boste jutri sporočili. Trenutno smo ostali brez javnih delavcev in se moramo temu ustrezno prilagoditi, zato vas prosim, da se ur, ki jih boste sporočili res čimbolj držite, saj vas bo otrok (če ne boste sporočili drugače preko sporočila učitelja) ob dogovorjeni uri čakal pri dežurnem učitelju.

Želim si, da bi zadeve glede ukrepov ostale takšne kot so in bi uspeli z vso dolžno skrbjo vsakega od nas, imeti šole odprte še naprej, ter bi pouk potekal za otroke tam kjer mora – v šoli.

Hvala za razumevanje in vse dobro v prvem delovnem tednu leta 2022.

Vaš ravnatelj

Dostopnost