Pozdravljeni,

danes bo po Kočevju živo. Ulice bodo najprej zavzeli vsi učenci Kočevskih šol, ki bodo mesto oživili s tekom in navijanjem… Za njimi pa popoldan še kolesarji. Slednji bodo po ulicah tudi tekmovali. Vse to je izjemna promocija športa in seveda gibanja, ki mora postati navada pri slehernemu otroku…

Za vas pa danes samo tri pomembna obvestila:

1. Lepo vas prosim, da za otroke, če ostanejo doma odjavljate obroke. Najprej iz stališča, da se vam ne zaračuna neprevzet obrok, predvsem pa iz stališča, da se res pripravlja ustrezno število obrokov in hrana ne ostaja. Sami veste, da je to v teh časih zelo neekonomično.

2. Vsi starši, ki bi za svojega otroka uveljavljali status športnika ali umetnika, dajte prosim to oddati do torka, 27. 9. 2022, ko bo zasedala komisija, ki bo vloge pregledala in potem tudi predlagala odločitve učiteljskemu zboru.

3. V naslednjem tednu imamo v četrtek tudi 1. srečanje predstavnikov sveta staršev. Če je kakšno vprašanje, ga lahko posredujete predstavniku staršev svojega oddelka, ta pa le to izpostavi na sami seji.

In seveda na koncu kot ravnatelj moram opozoriti, da pa se bo sedaj potrebno začeti učiti. Nekateri učenci mislijo, da smo še vedno v poletju, a snov se nabira in začela se bodo ustna spraševanja. Naprošam vas, da malo prekontrolirate torbe in zapise v zvezku. Ni pa nič narobe, če vam pokažejo tudi nenapovedano vsebino torbe. Po Kočevju so spet razširjeni “vajpi” in je prav, da veste kaj prenaša vaš otrok v torbi…

Prijeten vikend

Peter Pirc, ravnatelj

Dostopnost