Spoštovani starši,

v tem tednu so opazne večje odsotnosti otrok, zato mi dovolite, da vas spomnim na dve pomembni stvari, da ne bo potem slabe volje.

1. Glede na to, da se vsak dan zgodi, da se slabo počuti kar nekaj otrok in le ti zapuščajo šolsko stavbo, vas lepo prosim, da je tekom pouka na telefon dosegljiv eden od staršev. Za vsako slabo počutje se javi informacija staršem, le ta pa potem odloči ali bo otrok prišel domov sam ali ga pridete iskati v šolo vi.

2. Prosim vas, da ne pozabite na odjavo malice in predvsem kosila, ko otrok ostane doma. O tem takoj obvestite razrednika, da se ustrezno odjavi prehrana, pa naj si gre za to, da ste plačniki vi ali pa imate subvencionirane obroke. Če hrane ne odjavite, nosite stroške vi.

Dovolj je informacija razredniku, ki bo potem poskrbel za odjavo v šolski kuhinji in sporoči vodstvu, če gre za morebitno okužbo s Covidom.
Uporabljajte elektronske poti – to smo se sedaj v dveh zaprtjih naučili:)

3. In ponoven klic – prosim vas res, da otrokom zabičate, da gredo tisti, ki imajo kosilo v šoli, tega res prevzeti in pojesti. Zaradi skrbi in ukrepov za preprečevanje širjenja nalezljive bolezni na šoli in v jedilnici, morajo učenci predmetne stopnje največ dvakrat na teden v razredu počakati na kosilo 10 oz. 15 minut. Osebno menim, da to ni prehuda žrtev, da pojedo zdrav in sveže pripravljen polnovreden obrok.

Zahvaljujem se vam za razumevanje in vam še po tej poti sporočam, da imate res odgovorne otroke na katere sem ponosen in sem z veseljem njihov ravnatelj. Zaščitne maske nosijo vzorno, seveda je kdaj potrebno koga opozoriti, a vedenje takoj popravi…

Res gre za dobro vseh nas v boju s tem zahrbtnim virusom…

Vse dobro želim in bodite zdravi

Vaš ravnatelj

Dostopnost