Spoštovani starši,

epidemija še kar kaže svoje zobe in vlada je za zajezitev le te sprejela nove ukrepe.

 

NUJNO VARSTVO

Po odloku Vlade RS se bo lahko v času med 1.4.2021 in 11.4.2021 izvajalo na šolah le nujno varstvo za učenke in učence v prvem triletju, pa še to le za tiste učenke/učence, katerih oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, je/sta zaposlen/a v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski, Policiji in v poklicnih gasilskih enotah.

Vsi starši, ki bi želeli koristiti nujno varstvo, morate izpolniti priložen obrazec (PRILOGA), ki vam ga potrdi delodajalec in ga dostavite na šolo oz. pošljete po scanu.

Lepo vas prosim, da mi najkasneje do srede, 31. 3. 2021,  do 12. ure na mail naslov – peter.pirc@oszboraodposlancev.si ali s klicem na številko tajništva 01/8938-720 javite vaš interes za nujno varstvo, samo potrdilo delodajalca pa dostavite najkasneje do petka, 2.4.2021, do 12. ure.

Na podlagi interesa se bo organiziralo nujno varstvo za vaše otroke na naši šoli. Varstvo bo organizirano med 5:40 do 15:30, tako kot v času pouka. Seveda bo poskrbljeno za vse obroke. Učenci bodo v skupinah do največ 15 otrok. Ločeni bodo tudi po razredih, če bo interes večji.

Pravočasna prijava je potrebna zaradi organizacije dela. Lepo vas prosim, da se opozorize med sabo glede te možnosti…

 

TOPLI OBROKI IN PREHRANA

Za vse učence bo v tem času na voljo kosilo, ki ga bodo učenci prevzeli v mali avli šole po določenem razporedu, ki bo objavljen naknadno, glede na interes.

Vsem tistim, ki imate prehrano subvencionirano, se nanjo prosim prijavite… Zelo toplo pa priporočam prehrano tudi za vse ostale zainteresirane, saj se zavedam, da vam lahko s tem rešimo prenekatero skrb.

Na prehrano se nujno prijavite pri svojih razredničarkah in razrednikih, najkasneje do srede, 31.3.2021, do 12. ure. Najbolje, da to storite takojJ

 

Vse dobro vam želim, predvsem pa optimizma… Otročki to potrebujejo…

Vaš ravnatelj

Dostopnost