Na mladih svet stoji, zato te vabimo, da sodeluješ na najbolj kul natečaju HEKATON za mlade: Izdelava spletnega portala za informiranje mladih v občini Kočevje. Tvoje sodelovanje je izredno pomembno, saj je ključno da portal oblikujete mladi. Po čisto svojem okusu, željah in potrebah! 

Podjetniški inkubator Kočevje zato poziva vse mlade stare med 12 in vključno 29 let, da se prijavite na dogodek, na katerem boste mladi zapisovali svoje ideje in predloge za vsebino za spletni portal, najboljši predlogi pa bodo nagrajeni in uresničeni! Torej vaši predlogi bodo dejansko uresničeni. Mi smo tu le zato, da vam pomagamo zadevo realizirati, na podlagi vaših želja.

Sodeluje lahko vsaka fizična oseba, starosti do vključno 29 let, in sicer kot posameznik ali skupina, ki skupaj z vodjo tvori največ 5 članov. Vodja skupine je na obrazcu imenovan kot prijavitelj in je kontaktna oseba za komunikacijo z organizatorjem in izvajalcem natečaja. 

Prijava je možna le na predpisanem obrazcu oddanem v elektronski obliki preko portala kariera.kocevje.si v slovenskem jeziku do najkasneje do torka 11. januarja 2022 do 15.00 ure. Naslednji korak prijave je aktivna udeležba na dogodku »Hekaton za mlade«. Z udeležbo na 1. delavnici bo udeleženec ali skupina udeležencev zasnoval(a) koncept Portala ter ga na 2. delavnici predstavila komisiji. 

Vsak prijavitelj lahko sodeluje samo z eno (1) skupino. 

Izvedeni bosta dve delavnici. Prva delavnica bo potekala v petek 14. januarja 2022, druga delavnica in izbor zmagovalca idej pa v petek 21. januarja 2022. Obe delavnici se pričneta ob 15:00 in trajata do predvidoma 19:00. 

PRIJAVE SO OBVEZNE, NA POVEZAVI:  

https://kariera.kocevje.si/znanje/podjetniska-znanja/podjetniski-izzivi/hekaton-izdelava-portala-za-informiranje-mladih-v-kocevju  

Dostopnost