Pozdravljeni,

po črnem dnevu za Kočevje, se stvari počasi umirjajo… Otroci so normalno pri pouku in tako kot je prav, veselo razposajeni…

Vsi imajo seveda ob koncu šolskega leta kar nekaj dela in tudi vi jih kar poženite k učenju… Ostalo nam je še 6 tednov.

Nekaj obvestil:

1.       Učenci 6. in 9. razredov so v tem tednu odpisali še zadnji NPZ. Rezultati bodo znani v začetku meseca junija.

2.       Za učenci predmetne stopnje so izvedeni športni dnevi, ki so jih v veliki meri preživeli v Atlantisu… Uživali so.

3.       Učenci 7., 8. in 9. razredov si bodo v četrtek, 19. 5. 2022, ogledali predstavo Tesla v KCK-ju. Ogledali si jo bodo vsi starejši osnovnošolci Kočevja in srednješolci, tako da smo ceno lahko postavili pri 7 €.

4.       Fotografiranje se bo izvedlo 1. 6. 2022 za 1. triletje, 2. 6. 2022 za 3. triletje in 3. 6. 2022 za 2. triletje. Datum za drugo in tretje triletje smo zamenjali zaradi obvez pevskega zbora Vrtiljak.

5.       V petek, 3. 6. 2022, bo v KCK organiziran skupni ples za osmošolce in devetošolce vseh kočevskih šol. Na plesu bo poskrbljeno za varovanje in vse potrebno, da ste lahko popolnoma brez skrbi za vaše otroke. Ples bo potekal od 18. do 22. ure. Vstop v KCK bo mogoč le za tiste, ki bodo imeli za to vaše dovoljenje, ki ste ga že prejeli domov.

6.       Vse starše učencev, kjer so učne težave ali želja po višji oceni, vabim da se na GU oglasite najkasneje v prihodnjem tednu, ker prihajati tik pred zaključkom, je popolnoma nesmiselno. Vsi učitelji imajo na spletni strani jasno zapisane kriterije ocenjevanj, kjer je eksaktno zapisano tudi katero znanje je tisto, ki je zahtevano za določeno oceno… Tega se bodo držali vsi učitelji.

Želim vam prijeten vikend in vas lepo pozdravljam.

Vaš ravnatelj

Dostopnost