Spoštovani starši,

kratko o bistvenih stvareh pouka in dejavnostih, ki nas čakajo v naslednjem tednu:

1. ZELO POMEMBNO – Včeraj je bila na konferenci, svetu staršev in svetu šole soglasno sprejeta dopolnitev v Pravilih šolskega reda, da je v mali avli dovoljena uporaba mobilnega telefona izključno za kontakt s starši in nič več od tega. Torej v mali avli več ni dovoljena uporaba telefona za brskanje po medmrežju, socialnih onrežjih in igranje igric. Dva tedna bomo učence na to opozarjali, potem pa bo sledil odvzem telefona, ki ga bo lahko prevzel v tajništvu šole samo starš.

2. V priponki (navodilo položnice) vam pošiljam postopka kako pridobiti položnico s strani šole na vaš mail naslov (izpolnjen obrazec IZJAVA za prejem položnic) in kako urediti trajnik na šoli. Oba postopka ne zahtevata veliko časa, vse se lahko uredi preko maila in na ta način ne more več biti izgovorov, da se je položnica kje založila.

3. V torek, 4. 10. 2022, ob 17. uri lepo vabljeni na predavanje RADOSTI IN PASTI SODOBNE TEHNOLOGIJE. Prepričan sem, da boste veliko lažje po slišanem postavljali kakšne omejitve. (https://www.oszboraodposlancev.si/2022/09/28/predavanje-radosti-in-pasti-moderne-tehnologije/)

4. Naslednji teden so govorilne ure, za učence 4. do 9. razreda po predavanju, to je ob 18. uri, za učence prvega triletja pa v četrtek ob 17. uri.

5. V torek imamo na celi šoli dan dejavnosti s prireditvijo v počastitev praznika Občine Kočevje. Ti dnevi praznovanja so neposredno povezani z nazivom, ki ga nosi naša šola…

6. V sklopu ljubilejnega 10. festivala lesa vas vabim, da se udeležite delavnic, ki jih ekipa ob dogodku pripravlja. Nedvomno so to trenutki, ki jih lahko preživite z otrokom ob ustvarjanju prijetnih stvari… Več v prilogi.

7. Včeraj, 29. 9. 2022, smo imeli prvo sejo sveta staršev. Pogovor je bil konstruktiven in zanimiv. Vsi starši boste preko otrok dobili obvestilo o mail kontaktu vašega predstavnika staršev, kateremu potem pošljete samo sporočilo, da vas doda v svojo bazo. Pričakujte listek pri otroku v sredo ali četrtek.

Vse dobro želim

Peter Pirc, ravnatelj

Dostopnost