Pozdravljeni,

s koncem tedna zaključujemo že mesec marec. Vse to kaže, da se zaključek šolskega leta zelo hitro bliža. Prosim vas, da se udeležite GU, kjer ima otrok morebitne težave pravočasno in res ne hodite do učiteljev v juniju, ko se več ne bo dalo spremeniti nič… Bodite strogi do otrok predvsem na tistih področjih, kjer izgovorov ne more biti – delo v šoli, pisanje zapiskov, prinašanje potrebščin in pisanje domačih nalog. Težko se tu prodajajo kakršnikoli izgovori, a teh je žal na šoli mnogo… Tako mi, kot tudi vi, si želimo samo eno – mladostnika, ki bo v življenju odgovoren do svojih dejanj in bo seveda sprejemal obveznosti, ki sovpadajo z življenjskim obdobjem.

Pomembnejše stvari:

1.) Danes so sedmošolci za teden dni odšli na šolanje v naravo – teden bodo preživeli v Osilnici.

2.) Omarice na Reški naj bi bile sanirane v tem tednu. Proizvajalec preizkusi nov tip ključavnic, ki jih bo v celoti menjal, ko bomo potrdili primerno delovanje. Sam se vam opravičujem za nevšečnosti, a nimam kaj drugega. Ne razumem proizvajalca, da montira takšne ključavnice?!

3.) In še seznama GU in pogovornih uric za učence (zelo slabo obiskane, pa so namenjene otrokom za delo 1:1) – https://www.oszboraodposlancev.si/ucenci-in-starsi/

Prijazen pozdrav

Peter Pirc, ravnatelj

Dostopnost