4. DAN

Danes nas je čakal dan poln adrenalinskih aktivnosti: plezanje v naravni steni s spustom po jeklenici, ogled  skrivnostne jame Tkalca, kjer ponikne reka Rak, čolnarjenje po reki Rak in  ogled ” medvedove pojedine”.

Dan smo zakjučili z večerno animacijo v temnem gozdu in plesom.

3.DAN

Danes je za nami še en dan, poln lepih doživetij.Dopoldne smo si ogledali Unško Koliševko, jamo udornino, ki je nastala z udorom dna.Do nje smo prišli po 1,5 km dolgem rovu, ki so ga naredili italijanski vojaki.

Popoldne pa smo imeli lokostrelstvo in preživetje v naravi.Učitelja sta nas naučila, kako se strelja z lokom kako se zakuri ogenj tudi takrat, ko so tla mrzla in zasnežena.ž

2. DAN

Po zajtrku smo se peš odpravili  do Cerkniškega jezera in spoznali veliko zanimivosti o njem.

Popoldne pa smo se razdelili v dve skupini.Ena skupina je šla na spoznavanje sledi gozdnih zveri in je na koncu pripravila hrano za medveda. Medveda bo posnela kamera in posneke si bomo ogledali v petek.Druga skupina je spoznala zanimivosti reke sedmerih imen, reke Rak.

Večer smo popestrili s predstavitvijo sob.

1. DAN

Po prijaznem sprejemu smo se namestili po sobah, pojedli kosilo in dobili navodila za popoldanske aktivnosti. Odšli smo v Zelške jame, odkrili naravne mostove in se imeli lepo. Po večerji smo odšli na večerni pohod.

Učenci 8. razredov so srečno prispeli v CŠOD Rak, kjer jih je pričakala čudovita narava, sonce in zelo prijazni gostitelji.

Dostopnost