UVODNIK


Pozdravljen, dragi bralec!

Veseli nas, da si se nam pridružil v novem kotičku šolske spletne strani. Tu lahko najdeš veliko tega, kar se dogaja učencem in učiteljem naše šole. Pa ne samo to! Lepo si povabljen, da s klikom na različne rubrike najdeš nekaj zase. Morda kaj novega izveš o učencu naše šole, ki ga še ne poznaš, morda z druge plati spoznaš naše učitelje ali pa te pritegne branje intervjujev z znanimi obrazi … Morda pa si prebereš le kakšno šalo ali misel za lepši dan.

Se še vedno sprašuješ, kdo te nagovarja? To smo mi – člani novinarskega krožka! Smo učenci od 6. do 9. razreda, ki skrbno pazimo, da noben dogodek na naši šoli ne ostane neopažen. Utrinke se trudimo predstaviti na različne načine, svoje prispevke pa bomo odslej sproti objavljali na tem mestu, zato si lepo vabljen, da spremljaš naše delo in k temu povabiš tudi svoje prijatelje.

Tudi če (še) nisi član našega krožka, bomo veseli, če nam boš prinesel svoj članek za objavo ali nas samo spomnil na dogodek, ki bi ga lahko predstavili. Vedno pa smo veseli tudi novih obrazov pri novinarskem krožku, zato velja vabilo, da se nam pridružiš!

Člani novinarskega krožka z učiteljico Petro Špiletič Latin

Dostopnost