Spoštovani starši,

… in ostal je le še ta teden plus ponedeljek, ki je zadnji dan pouka… Še zadnjič se vam oglašam s takim obvestilnikom v tem šolskem letu. Učenci bodo naslednji ponedeljek domov prinesli spričevala, ki odražajo njihovo delo skozi celotno šolsko leto. Tisti, ki so vložili trud, so gotovo zadovoljni z dosežki, ostali imajo rezerve, ki jih naj izkoristijo v naslednjem šolskem letu… Šola je prostor, kjer se otrok “kali” tako in drugače za življenje v katerega vstopa.

Dogajanje do konca šolskega leta:

1. Danes imamo spoznavno srečanje s starši prvošolcev v avli šole na TZO ob 18. uri.

2. V sredo imamo na šoli zaključno konferenco za vse oddelke.

3. V šoli bo ta teden izšla še zadnja številka časopisa, ki si jo prelistajte, ko bo priložnost… Na tak način najbolj spoznate utrip naše šole…

Videna bo na tej povezavi  – http://www.oszboraodposlancev.si/solsko-glasilo/

4. Naslednji ponedeljek je zadnji dan pouka, ki ga bomo zaključili s proslavama na obeh stavbah in svečano podelitvijo priznanj najboljšim… Ta dan učenci prejmejo spričevala, ki jih takoj doma spravite skupaj z njimi.

5. Poskrbite prosim, da učenci v tem tednu vrnejo izposojene učbenike in šolske učbenike. Pogovorite se o tem z njimi…

6. Učenci bodo dobili v šoli ob koncu pouka (ponedeljek, 24. 6. 2024) in prazniku Slovenije s strani Občine Kočevje tudi bon za sladoled, ki ga bodo nekateri pokoristili v šoli, nekateri pa po šoli. Veljaven bo izključno v ponedeljek.

7. Vsi tisti, ki ste zaprosili za kak dan dopusta in vaših otrok v šoli v ponedeljek ne bo, boste spričevala prevzeli v tajništvu šole kadarkoli od srede, 26. 6. 2024 naprej, v času od 7. do 15. ure. Spričeval sošolci NE MOREJO prevzeti.

8. Lepo vas prosim, da položnice za mesec maj, ki so jih prejšnji teden prinesli otroci, poravnate do danega roka… Velikokrat se kar pozabi ta položnica v otrokovi mapi oz. torbici.

Položnice za junij, pa boste prejeli po pošti okoli 10. julija. Hvala veliki večini za vestno skrb…

Ob koncu se vam vsem zahvaljujem za tvorno sodelovanje. Prav vse stvari smo znali rešiti v sodelovalnem tonu in to naj bo temelj tudi za naprej… V času počitnic in predvsem vaših dopustov pa si želim predvsem, da bi čas, ki ga bo več tudi pri vas, izkoristili za pogovor, druženje in igro z vašimi otroki… Čas, ki ga boste preživeli na tak način je res dragocen za reševanje težav, ki vas čakajo v času odraščanja vaših otrok… Preživite prelepe in nepozabne trenutke, ki bodo napolnili baterije najpomembnejše celice – družine…

Vse dobro in se spet oglasim konec avgusta… Srečno…

Peter Pirc, ravnatelj

Dostopnost