PRIREDITEV RTM KOČEVSKA

V petek, 18. 1. 2013, smo bili na prireditvi RTM Kočevska, ki jo je v sklopu istoimenskega projekta organiziral Klub mladih Kočevje. Poleg številnih strokovnjakov in posameznikov so bile v projekt vključene vse štiri kočevske osnovne šole. Projekt je nastal v sklopu Hufnaglerjevega leta, z njim pa so nas želeli opozoriti in seveda tudi nekaj naučiti o gozdovih, našem pravem bogastvu, ter o Leopoldu Hufnaglu, ki je za obstoj naravnega gozda še kako pomemben. Na prireditvi so nastopili učenci vseh šol, kočevska skupina The Perception, predstavili so se taborniki, srednja gozdarska in srednja lesna šola, vse skupaj pa je na zabaven način povezoval Roman Zupančič. Najbolj zanimiv in razburljiv del prireditve pa so bile zagotovo športno-gozdarske igre in kviz, kjer so sodelovale štiri ekipe, vsaka je predstavljala svojo šolo. Sodelovali pa so seveda tudi vsi na tribunah, saj tako glasnega navijanja že dolgo ni bilo slišati. Ob koncu prireditve smo bili učenci in učitelji naše šole zelo veseli, saj je naša ekipa tako pri igrah kot pri kvizu osvojila 1. mesto. A ta dan zmagovalca ali poraženca pravzaprav ni bilo, saj je bilo pomembno predvsem to, da smo sodelovali, se zabavali, smejali in se tudi česa naučili.

Kaj so povedali učenci…

Najbolj mi je bila, všeč skupina The Perception in ko so šole tekmovale. Najbolj sem bila vesela, ko je naša šola zmagala. Ampak tudi druge šole so bile dobre. Ko so razlagali gozdarji, sem tudi poslušala.

Anja

Najbolj mi je bila všeč skupina The Perception. Nisem pričakovala, da bo naša šola zmagala.

Pia

 

Na prireditvi so bile razne igre. Naša šola je dvakrat zmagala. Bila je tudi skupina The Perfection. Najbolj mi je bil všeč bend. Bila sem zelo ponosna, ker naša šola zmagala.
Deja

Bilo je zelo lepo. Najbolj so mi bili všeč gozdarji. Ponosen sem bil na našo šolo.
Danijel

Najbolj mi je bilo všeč, ko so vlekli vrv. Zelo sem bila ponosna, ker je naša šola zmagala. Imeli smo se zelo lepo.
Hana

Najboljše je bilo, ko je igral bend in ko je naša šola zmagala. Zelo zanimivi so bili tudi gozdarji.
Armin.

 

12345

Dostopnost