Dragi učenci, spoštovani starši!

Ker smo v času pridobivanja in popravljanja ocen, smo prepričani, da bi bilo »kul«, če bi si učenci pomagali pri učenju.

V ta namen bomo imeli na šoli v SREDO, 25. 1. 2023, od 16.00 do 17.30 popoldansko UČNO URO. Učenci bomo postali učitelji angleščine, matematike, slovenščine in naravoslovja.

Dobrodošli, da se nam pridružite, če imate težave pri katerem od naštetih predmetov ali če se samo želite učiti s prijatelji. S seboj prinesite zvezke, delovne zvezke oziroma vse potrebščine za učenje izbranega predmeta in z veseljem vam bomo pomagali. To bo lepa priložnost za učenje v skupinah, parih ali tudi samostojno.

Učenci, ki vam bomo tokrat pomagali pri učenju, obiskujemo 6. in 7. razred, zato bomo lahko poučevali učence 4.–6. razreda, če potrebujete pomoč pri naravoslovju, pa ste dobrodošli tudi učenci 7. razreda.

Da bomo lažje načrtovali in organizirali dogodek, prosimo, da se zainteresirani učenci prijavite pri učiteljici Petri Špiletič Latin, in sicer osebno ali po e-pošti na petra.spiletic.latin@oszboraodposlancev.si najkasneje do torka, 24. 1. 2023. Otroke lahko prijavite tudi starši.

Učencem želimo čim več dobre volje za učenje in obilo uspeha.

Učenci 6. B in D ter 7. B

Mentorica: Petra Špiletič Latin

Dostopnost