Obvestilo za starše učencev 1. razreda

V petek, 1. 9. 2023, bo sprejem prvošolčkov potekal po naslednjem urniku:

– ob 10:00 bo v KCK nagovor ravnatelja in župana ter kratek kulturni program,

– po predstavi (predvidoma ob 10:40) boste odšli z učenci do šole na Reški cesti, kjer jih bodo sprejele učiteljice, starši pa ste vabljeni v telovadnico.

Predviden zaključek je ob 11:50.

Obvestilo za učence 2.– 9. razreda

POUK:

Učenci pridejo k pouku ob 7:45. Prvo in drugo uro imajo pri svojih razrednikih razredno uro, na kateri bodo dobili vse pomembne informacije o poteku pouka v novem šolskem letu.

Od 9:45 do 12:10 bo potekal pouk po urniku. S seboj prinesejo copate in potrebščine po petkovem urniku.

Posebej za učence 2. in 3. razreda:

Učenci naj prvi šolski dan prinesejo šolske potrebščine. Potrebščin za likovno umetnost še ni potrebno prinesti. Zvezki naj bodo oviti in podpisani na naslovni strani (ime in priimek). Podpisane naj bodo tudi ostale šolske potrebščine (škarje, barvice, šilček, vsaka tempera posebej…). Športna oprema naj bo v podpisani vrečki za šport. Šolski copati naj bodo nedrseči. Delovne zvezke, ki jih že čakajo v šoli, bodo učenci prvi dan odnesli domov, da jih bodo lahko zavili in podpisali, naslednji šolski dan pa jih prinesejo v šolo. Prinesejo tudi 2. in 3. dele, ker jih bomo spravili v šoli, da se doma do njihove uporabe ne izgubijo. 

Urniki in seznam razrednikov za šolsko leto 2023/2024 bodo objavljeni na spletni strani šole v sredo, 30. 8. 2023. Seznam razrednikov bo objavljen tudi na oglasni deski šole (TZO 28).

Seznami učencev 4., 6. in 7. razreda ne  bodo objavljeni na oglasni deski šole, ampak vam bodo razredniki po elektronski pošti poslali sporočilo, v katerem oddelku je vaš otrok.

PREHRANA:

Prvi šolski dan bodo učenci imeli samo malico.

 

JUTRANJE VARSTVO IN PODALJŠANO BIVANJE

Prvi šolski dan bo jutranje varstvo za učence 2. in 3. razreda od 7:00  dalje v eni izmed učilnic 2. in  3. razreda. Podaljšano bivanje bo. Seznami učencev za podaljšano bivanje bodo obešeni na vratih učilnic.

Vodstvo šole

Dostopnost